De tussenstand volgt na 4 wedstrijden


SSP RUNNERS CRITERIUM REGLEMENT

Het SSP criterium gaat over 13 trimlopen, verdeeld over het seizoen 2018-2019.

 

De deelnemende organisaties, die zelf verantwoordelijk zijn voor de organisatie van de trimlopen, zorgen dat in ieder geval 3 afstanden over 2-5, 5-10 en 10-20 kilometer gelopen kunnen worden. De bij de trimlopen vermelde afstanden zijn door de organisaties zo goed mogelijk bepaald, maar het zijn geen officiële wedstrijd afstanden. Over iedere afstand wordt een afzonderlijk klassement opgemaakt en de 9 beste resultaten tellen mee voor het eindklassement ( voor dezelfde afstand). Eventuele problemen met een uitslag dienen rechtstreeks met de betreffende trimloop organisatie te worden opgenomen! SSP verwerkt alleen officiële uitslagen van de organisatie zelf.

 

Voor iedere loper die tenminste aan 9 trimlopen deelneemt , ongeacht welke afstand,

ontvangt een prijs. Lopers die hebben ingeschreven en zijn gestart, maar tijdens de trimloop moeten stoppen door een blessure moeten dit persoonlijk melden aan de trimloop organisatie. Dit wordt vermeld op de uitslag en de betreffende loper wordt als laatste geklasseerd in zijn afstand. Indien nodig telt deze trimloop mee als 9e trimloop.

Voor iedere loper die in het eindklassement voor tenminste 9 trimlopen voor dezelfde afstand  opgenomen is, wordt een klassement per leeftijdscategorie opgesteld.

 

Lopers die alle 13 trimlopen over dezelfde afstand uitlopen ontvangen een extra prijs. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op de jaarlijkse feestavond, op een nader bekend te maken datum in april/mei 2019,  in het PV Ontmoetingscentrum van Dow Benelux, Oude Vaart te Terneuzen.

 

Wandelaars die 9 of 13 keer dezelfde afstand mee hebben gewandeld, worden eveneens uitgenodigd voor de feestavond en krijgen dezelfde prijzen. Dit wordt bijgehouden op een stempelkaart maar er wordt echter geen klassement opgemaakt.

 

Indien door onvoorziene omstandigheden een criteriumloop niet doorgaat zal het bestuur de beslissing nemen over het totaal aantal lopen dat in aanmerking komt voor het eindklassement.